A Ágocs vezetéknév a leggyakoribb Egervár városában.

A Női nagyobb valószínűséggel viselik a Ágocs vezetéknevet.

Részletes információ a Ágocs vezetéknévről, nevezetesen annak eredetéről, kialakulásának történetéről, a vezetéknév lényegéről, jelentéséről, fordításáról és hajlításáról. Mi a Ágocs vezetéknév eredete? Honnan származik a Ágocs vezetéknév? Milyen etnikai hovatartozású a Ágocs vezetéknevű személy? Mi a helyes írásmódja a Ágocs vezetéknévnek? A Ágocs vezetéknév hű angol fordítása és szókezelése. A Ágocs vezetéknév teljes jellemzői és jelentése online olvasható ebben a cikkben teljesen ingyenesen, regisztráció nélkül.

Tartalomjegyzék

A Ágocs vezetéknév eredete

A kételemű személynév viselése a 17. század elejére vált általánossá Magyarországon. A gyermekek általában apjuk vezetéknevét, a Ágocs veszik fel, de felvehetik anyjuk vezetéknevét is, ha a szülők úgy kívánják, vagy ha a nő hajadon. A Ágocs vezetéknév mindenesetre egy távoli férfi ős nevéből, becenevéből, foglalkozásából vagy lakóhelyéből származik. A Ágocs vezetéknév a nagyapa nevéből, az apa becenevéből, családi ügyeiből vagy hivatásából származhat. A Ágocs vezetéknév az esetek 39%-ában magyar eredetű. A legtöbb vezetéknév, köztük az Ágocs vezetéknév is, patrónusnevekből, becenevekből vagy más általános nevekből származik.

A Ágocs vezetéknévvel rendelkező személyek születési aránya 10 év alatt

Év millió főre
20212440
2020610
20191409
20182380
2017498
2016836
20152119
20141606
2013508
20122758

A Ágocs vezetéknév története

Magyarországon a Ágocs vezetéknév először a magasabb társadalmi szinten lévők körében jelenik meg. Vannak olyan változatok, amelyek szerint a Ágocs vezetéknév mind a szakmából, mind a személy jelleméből származhat. Ha Ágocs szeretné változtatni a vezetéknevét, a törvény lehetővé teszi ezt. A legegyszerűbb volt az apa nevét a fiúé mellett feltüntetni (pl. Burda Ágocs). A nemzedékről nemzedékre szálló vezetéknevek, köztük a Ágocs, a nyolcadik-kilencedik században alakultak ki az észak-itáliai városállamokban. A professzor szerint a magyarban a családnév az első helyen áll, mert a finnugor nyelvekben a melléknév megelőzi a szóban forgó szót. Az első magyar névtörvény II. József hozta 1787-ben, kötelezővé téve, hogy mindenki viselje a vezetéknevet. Ha azonban már megváltoztatta a vezetéknevét Ágocs, és másodszor is szeretné megváltoztatni a vezetéknevét, akkor figyelembe kell vennie, hogy a már megváltoztatott vezetéknév megváltoztatása csak kivételes esetekben engedélyezett. Gyakran adtak új nevet annak, aki egyik helyről a másikra költözött. Ilyen esetekben annak a régiónak a nevét kapta, ahonnan származik. Ezért viselik sokan az Ágocs, Kuczmij, Pileszczak, Fónagyvagy Árva vezetéknevet.

A Ágocs név lényegét írta

A Ágocs vezetéknév 6 betűből áll

G - Tudasszomj, erdeklodes a titokzatos dolgok irant, az eletesemenyek kozotti osszefuggesek felismeresenek kepessege. Lelkiismeretesseg, a reszletekre valo odafigyeles kepessege. Az izgalmak iranti igeny, gyakran maguk is keresik azokat.

O - Onfelfedezesre torekszik, kepes eros erzelmek atelesere. A vagy, hogy megertsek valodi celjukat. Vagy a vilag tokeletesitesere es tokeletesitesere. Nagy intuicio, jo penzkezeles. A kivalosagra valo torekves. Hangulatvaltozasok az elragadtatastol a csuggedesig.

C - Vezetok, hagyomanytisztelok, arrogansak es nagykepuek. Tarsasagra torekves. A beilleszkedes es az egyeniseg teljes hianya. Gyenge megtakaritasi kepesseg, allando meggondolatlan es spontan koltekezes.

S - Anyagi stabilitasra torekszik, jozan esszel rendelkezik; ingerlekeny, uralkodo, szeszelyes lehet. Kognitiv, hajlando a dolgokat a vegsokig vegigvinni, kepes eljutni az igazsagig. Ertsd meg az eletceljukat. Alkalmazkodokepesseg a korulmenyekhez.

A Ágocs vezetéknév jelentése

Az Ágocs vezetéknévvel rendelkező emberek gyorsan tanulnak, új projektekbe vágnak bele, és racionalitást visznek bele. Öröm velük együtt dolgozni: minden rájuk bízott feladatot a tervezett határidőknek megfelelően végeznek el. Az Ágocs vezetéknév birtokosai nem tűrik a lazaságot, és szigorúan betartják a határidőket. A Ágocs vezetéknévvel rendelkező emberek magabiztos egyének, akik azért jöttek, hogy meghódítsák a világot és bizonyítsák értéküket. A Ágocs embereknek nincs türelmük az irányításhoz és az engedelmességhez: gyakran hatalmi pozícióra törekszenek. Az Ágocs családnév viselői aktívan igénybe veszik legközelebbi társaik segítségét. A Ágocs családnévben a korábbi generációk és ősök tapasztalatai rejlenek. Az Ágocs vezetéknév birtokosai nem tűrik a lazaságot, és szigorúan betartják a határidőket. Öröm velük együtt dolgozni: minden rájuk bízott feladatot a tervezett határidőknek megfelelően végeznek el.

A család és a Ágocs családnév életútja

Belső világukat béke, koncentráció és nyugalom tölti be. Ebben az esetben maguk a Ágocs vezetéknév képviselői egyáltalán nem törődnek ezekkel a folyamatokkal. Ha egy Ágocs vezetéknévvel rendelkező személy rugalmasságot mutat, szédítő karrierre, a kollégák elismerésére és a magas társadalomban elfoglalt helyre számít. A magasabb erők a Ágocs vezetéknév viselőit erős védelemmel ruházták fel. Mielőtt fényes gyémánttá váltak volna, át kellett menniük tűzön, vízen és sárgaréz csöveken. És csak a csapatban fedik fel minden rejtett tehetségüket, és érnek el sikereket. Ők tehetséges vezetők, akik tudják, hogyan szabadítsák fel a rejtett potenciált, és a csiszolatlan gyémántokat valódi gyémántokká alakítsák. Megvédik ezeket az embereket az élet viszontagságaitól és mindenféle bajtól. Ha jó körülményeket biztosítanak számukra, a Ágocs vezetéknév viselői idővel felfedik a bennük rejlő lehetőségeket. A Ágocs vezetéknév egy bizonyos képet kap, amelynek egész életében meg kell felelnie. A hétköznapi életben a Ágocs vezetéknévvel rendelkező embereket strébereknek tartják: el tudnak merülni a belső világukban, és nem veszik észre a körülöttük zajló eseményeket. A Ágocs vezetéknév viselői számára nincsenek fényes felemelkedések és megdöbbentő lejtők. Született vezetők, akik képesek a kívülállókat is magával ragadni ötleteikkel és eltökéltségükkel. Amint egy nehézség véget ér, azonnal egy új probléma lép a helyébe. A Ágocs vezetéknév örökösei nem szeretnek önálló döntéseket hozni, ezért életük nagy részét a megfelelő partner keresésével töltik. Gyakran ők a legjobb tanulók az osztályban, de kerülik az osztályfőnöki és csoportvezetői pozíciót.

Családi élet a Ágocs vezetéknévvel

Nem tűrik a gúnyolódást és a mindennapi követelményeket, és gyakran bezárkóznak a szobájukba, hogy dolgozzanak. Ebben az esetben az Ágocs családnév viselői egyszerűen csak az erkölcsi kódexüket követik, és megvédik a kis véreiket. Nem ismerik el az érdekházasságokat, és nyíltan megvetik az idegeneket. Ugyanakkor szeretik a gyerekek, hiszen Ágocs nem próbál felnőtt szerepet játszani. Az asztaluk finom ételekkel van megrakva, klasszikus zene kíséretében. Csak egy erős és magabiztos személy lesz képes megtartani az Ágocs vezetéknév viselőjét a családban. Ez egy felsőbb hatalom ajándéka, amelyet közeli rokonokon vagy legjobb barátokon keresztül adnak. Képtelenek bármin is változtatni: minden dühük kicsinyes intrikákban, a másik nemmel való alkalmi kapcsolatokban és a beosztottjaikkal való veszekedésekben ömlik ki. A gyermekeket elismerik és tisztelik, de nem mutatnak sok szeretetet vagy gyengédséget. Az Ágocs ok élettársnak olyan nyugodt és kiegyensúlyozott személyt választanak, aki elsimítja jellemük minden durvaságát és hiányosságát. És ők tudnak róla, ezért gyakran dühösek az ilyen predesztináció miatt. Sajnos hajlamosak az ellenkező neműek iránti rajongásra: ez a gyengeség hosszú távú románcokhoz és újraházasodásokhoz vezethet.

A Ágocs vezetéknév ajánlott foglalkozásai

Szeretik az egzakt tudományokat, az összetett elméleteket és a megoldhatatlan problémákat. A kreatív gondolkodás segít Ágocs vezetéknevű emelőnek az írói sikerben. Ritkán törekszenek vezetői pozíciókra: a legtöbb esetben megelégszenek a helyettes vagy vezető szakember szerepével egy osztályon belül. Az Ágocs vezetéknévvel rendelkezők életüket a tervezői szakmához kötötték. Ezeket az embereket lehet vezetői pozíciókra ajánlani: az egész vállalkozás sikere a megfelelő alkalmazotti csapaton múlik. Vezetői tulajdonságok - az Ágocs vezetéknevű üzletember elkerülhetetlen tulajdonsága . Az Ágocs vezetéknév viselői gyakran érdeklődnek a tudományok iránt, és ezért doktori címmel rendelkező tudósok lesznek. Az Ágocs vezetéknév viselői kiválóan értik a jog sajátosságait, ezért választhatnak ügyvédi vagy ügyvédi szakmát. Az együttérző képességük lehetővé teszi számukra, hogy az orvosi hivatást válasszák. Ugyanilyen gyakran választják a szociológusi vagy pszichoterápiás pályát. Az Ágocs vezetéknév képviselői sikeresek lehetnek a jogalkotás területén. Tanárként vagy kutatóként sikeresek lehetnek.

A Ágocs vezetéknevű személy karaktererősségei

Az Ágocs vezetéknév viselői idegenek a pánibalizmustól és a korrupciótól. Mindent, amit a beosztottjaiktól megkövetelnek, maguk is képesek megtenni. Az Ágocs vezetéknév a céltudatosságot, a kiegyensúlyozottságot, az őszinteséget és a hűséget jelenti. Őszinték, elvhűek és engedelmesek. Az Ágocs vezetéknév erényei közé tartozhat a kiegyensúlyozottság, a nagyszerű humorérzék, a higgadtság és a társaságiasság. Emellett elszántak, szorgalmasak, szorgalmasak és a szó jó értelmében makacsok.