A Ági vezetéknév a leggyakoribb Pusztamonostor városában.

A Női nagyobb valószínűséggel viselik a Ági vezetéknevet.

Részletes információ a Ági vezetéknévről, nevezetesen annak eredetéről, kialakulásának történetéről, a vezetéknév lényegéről, jelentéséről, fordításáról és hajlításáról. Mi a Ági vezetéknév eredete? Honnan származik a Ági vezetéknév? Milyen etnikai hovatartozású a Ági vezetéknevű személy? Mi a helyes írásmódja a Ági vezetéknévnek? A Ági vezetéknév hű angol fordítása és szókezelése. A Ági vezetéknév teljes jellemzői és jelentése online olvasható ebben a cikkben teljesen ingyenesen, regisztráció nélkül.

Tartalomjegyzék

A Ági vezetéknév eredete

A kételemű személynév viselése a 17. század elejére vált általánossá Magyarországon. A Ági vezetéknév a nagyapa nevéből, az apa becenevéből, családi ügyeiből vagy hivatásából származhat. A legtöbb vezetéknév, köztük az Ági vezetéknév is, patrónusnevekből, becenevekből vagy más általános nevekből származik. A Ági vezetéknév mindenesetre egy távoli férfi ős nevéből, becenevéből, foglalkozásából vagy lakóhelyéből származik. A Ági vezetéknév az esetek 41%-ában magyar eredetű. A gyermekek általában apjuk vezetéknevét, a Ági veszik fel, de felvehetik anyjuk vezetéknevét is, ha a szülők úgy kívánják, vagy ha a nő hajadon.

A Ági vezetéknévvel rendelkező személyek születési aránya 10 év alatt

Év millió főre
2021497
20201629
20192781
20182767
20172574
2016685
20151179
2014813
20131805
20122153

A Ági vezetéknév története

Ha azonban már megváltoztatta a vezetéknevét Ági, és másodszor is szeretné megváltoztatni a vezetéknevét, akkor figyelembe kell vennie, hogy a már megváltoztatott vezetéknév megváltoztatása csak kivételes esetekben engedélyezett. Az első magyar névtörvény II. József hozta 1787-ben, kötelezővé téve, hogy mindenki viselje a vezetéknevet. A nemzedékről nemzedékre szálló vezetéknevek, köztük a Ági, a nyolcadik-kilencedik században alakultak ki az észak-itáliai városállamokban. Gyakran adtak új nevet annak, aki egyik helyről a másikra költözött. Ilyen esetekben annak a régiónak a nevét kapta, ahonnan származik. Ezért viselik sokan az Ági, Eisenstatter, Prontvay, Domok-Kulivagy Votochodsky vezetéknevet. Magyarországon a Ági vezetéknév először a magasabb társadalmi szinten lévők körében jelenik meg. A legegyszerűbb volt az apa nevét a fiúé mellett feltüntetni (pl. Gyarmatiné Ági). Vannak olyan változatok, amelyek szerint a Ági vezetéknév mind a szakmából, mind a személy jelleméből származhat. Ha Ági szeretné változtatni a vezetéknevét, a törvény lehetővé teszi ezt. A professzor szerint a magyarban a családnév az első helyen áll, mert a finnugor nyelvekben a melléknév megelőzi a szóban forgó szót.

A Ági név lényegét írta

A Ági vezetéknév 4 betűből áll

G - Tudasszomj, erdeklodes a titokzatos dolgok irant, az eletesemenyek kozotti osszefuggesek felismeresenek kepessege. Lelkiismeretesseg, a reszletekre valo odafigyeles kepessege. Az izgalmak iranti igeny, gyakran maguk is keresik azokat.

I - Romantikus, kifinomult es erzeki termeszet. Kedvesek, akik harmoniarol almodnak a korulottuk levo vilaggal. Gyakorlatias nehez helyzetekben. Neha hajlamos a maganyra es az aszkezisre. A senkinek valo engedelmesseg keptelensege, ugyanakkor a tekintellyel szembeni kozombosseget jelzi.

A Ági vezetéknév jelentése

Az Ági vezetéknév képviselői megtartják véleményüket maguknak, és csak a naplójukkal osztják meg. A Ági vezetéknév viselőit erős jellem és hihetetlen ambíció jellemzi. Mintha a sors próbára tenné a Ági vezetéknevű férfi elszántságát, és fokozatosan növelné a nyomást. A Ági családnévben a korábbi generációk és ősök tapasztalatai rejlenek. Az Ági vezetéknév birtokosai nem tűrik a lazaságot, és szigorúan betartják a határidőket. Ők tehetséges vezetők, akik tudják, hogyan szabadítsák fel a rejtett potenciált, és a csiszolatlan gyémántokat valódi gyémántokká alakítsák. Öröm velük együtt dolgozni: minden rájuk bízott feladatot a tervezett határidőknek megfelelően végeznek el. A Ági vezetéknévvel rendelkező emberek magabiztos egyének, akik azért jöttek, hogy meghódítsák a világot és bizonyítsák értéküket. Az Ági családnév numerológiája felhasználható a családi életmód, a családi vagyon, az erősségek, a gyengeségek és a családnév viselőjének jellemének meghatározására.

A család és a Ági családnév életútja

A hétköznapi életben a Ági vezetéknévvel rendelkező embereket strébereknek tartják: el tudnak merülni a belső világukban, és nem veszik észre a körülöttük zajló eseményeket. A Ági vezetéknévvel rendelkező emberek fiatal koruktól kezdve aktív és vezetői hajlamúak: egy utcai társaság vezetője, majd az osztályfőnök lesz belőlük. Idővel válasszanak maguknak egy tevékenységet, és abban jeleskedjenek. Az asszociatív gondolkodás lehetővé teszi, hogy sikeres legyen a kreatív munkában és a szellemi munkával kapcsolatos tevékenységekben. Belső világukat béke, koncentráció és nyugalom tölti be. A Ági vezetéknév viselői nehéz életutat járnak be, magas céloknak szentelve. És csak a csapatban fedik fel minden rejtett tehetségüket, és érnek el sikereket. A magasabb erők a Ági vezetéknév viselőit erős védelemmel ruházták fel. Gyakran a döntőbíró szerepét játsszák, aki minden vitás helyzetet meg tud oldani. A szerencséjük növeli a népszerűségüket és az ellenségeiket. Kitartóan haladnak a cél felé, és legtöbbször profik lesznek. Ági nem tűri mások véleményét és beavatkozását, ezért a legtöbbször figyelmen kívül hagyja a tanácsokat. Az ilyen emberek értékelik a szabadságukat, és nem tűrik a tolakodó ellenőrzést. Nyíltan irigylik, csodálják és gyűlölik őket egyszerre. Gyakran ők a legjobb tanulók az osztályban, de kerülik az osztályfőnöki és csoportvezetői pozíciót.

Családi élet a Ági vezetéknévvel

A házasság általában sok boldogságot hoz, és feltölti őket a szükséges energiával. Sajnos ez az idill nem az emberek érdeme. Ez egy felsőbb hatalom ajándéka, amelyet közeli rokonokon vagy legjobb barátokon keresztül adnak. Partnerként egy magabiztos férfit választanának, aki képes lenne segíteni a nehéz helyzetekben. Nem hajlamosak a csalásra, és képesek legyőzni titkos vágyaikat. A gyermekeket elismerik és tisztelik, de nem mutatnak sok szeretetet vagy gyengédséget. A gondatlan szex miatt bekövetkező házasság, amely gyermek születését eredményezi, lehetséges. Nem érdekli őket a zajos társaság: ezt szívesen elcserélnék egy családi vacsorára vagy egy új film megtekintésére a moziban. Ők a társaság lelke, odaadó barát, de nem mindig a legjobb férj vagy a legjobb feleség. Nem ismerik el az érdekházasságokat, és nyíltan megvetik az idegeneket. Ugyanakkor szeretik a gyerekek, hiszen Ági nem próbál felnőtt szerepet játszani. Ebben az esetben az Ági családnév viselői egyszerűen csak az erkölcsi kódexüket követik, és megvédik a kis véreiket.

A Ági vezetéknév ajánlott foglalkozásai

Az újságírásban, a jogban és az üzleti életben is bizonyíthatnak. A sors előre meghatározott sorsa arra készteti az Ági vezetéknévvel rendelkező embereket, hogy keressék a módját annak, hogy kifejezzék magukat. Ők potenciális orvosok és diagnoszták: kiválóan megértik a betegségek finomságait, és képesek megtalálni a betegségek rejtett okait. Tanárként vagy kutatóként sikeresek lehetnek. A saját karrierjükről, hírnévről és a saját erőfeszítéseik által megteremtett vagyonról álmodnak. A matematika iránti hajlam esetén számviteli vagy közgazdasági karrier is lehetséges. Kiváló ügyvédek, ügyvédek és bírák lehetnek. Az Ági vezetéknév birtokosai potenciális tudósok, gondolkodók és filozófusok. Ezért az Ági vezetéknév viselői az üzletember, a pénzügyi igazgató vagy a bankár szakmáját választják. Az eredmény egy erős magánvállalat vagy egy sikeres szolgáltató cég. Az üzleti szférában a rossz oldalukról mutatkoznak meg: nem tudnak reagálni a piaci változásokra, rossz érzékük van a potenciális lehetőségekhez. Általában az Ági családtagok egyedül és önállóan dolgoznak, hogy megbirkózzanak a nehézségekkel.

A Ági vezetéknevű személy karaktererősségei

Őszinték, elvhűek és engedelmesek. Nagylelkű emberek, hűséges barátok és hűséges partnerek. A baráti kapcsolatokban az ilyen Ági vezetéknevű emberek elég kemények lehetnek, de mindig sietnek segíteni a közvetlen környezetüknek. Emellett elszántak, szorgalmasak, szorgalmasak és a szó jó értelmében makacsok. Az Ági vezetéknév viselői idegenek a pánibalizmustól és a korrupciótól. A felmerülő nehézségek és problémák ellenére Ági nem veszíti el a hitét az erejükben és a céljuk elérésében.